„ვენდისა“ და „დანკინის“ ქართული წარმომადგენლობა განცხადებას ავრცელებს და იუწყება, რომ მათი რესტორნების ქსელი უსაფრთხოების ნორმებს ამკაცრებს.
„ვენდისა“ და „დანკინის“ რესტორნების ქსელი ეხმაურება COVID-19-თან დაკავშირებულ სიტუაციას და უსაფრთხოების ნორმებს ამკაცრებს.
„ვენდისი“ და „დანკინი“ საქართველოში წარმოდგენილია 40-ზე მეტი რესტორნით და დანკინის 1 ქარხნით, სადაც იწარმოება დანკინის ყველა ის პროდუქტი, რომელიც შემდგომში რესტორნებს მიეწოდება. აქედან გამომდინარე, ძალიან მაღალია სოციალური პასუხისმგებლობა, რომელსაც ჩვენ სრულად ვაცნობიერებთ. „ვენდისი“ და „დანკინი“ განუხრელად უზრუნველყოფენ პროდუქტების მომზადების პროცესში ჯანდაცვის ორგანიზაციების და სურსათის ეროვნული სააგენტოს მიერ მოწოდებულ რეკომენდაციებს.
ჩვენთვის მომხმარებლების ჯანმრთელობა და მათთვის მაქსიმალურად უსაფრთხო გარემოს შექმნა უმნიშვნელოვანესია, ამიტომ ვითვალისწინებთ არამარტო ლოკალურ, არამედ „ვენდისა“ და „დანკინის“ სათავო ოფისების მიერ მოწოდებულ სტანდარტებს.
კერძოდ, შეიცვალა ინვენტარის დეზინფიცირების სტანდარტი, რომელიც გულისხმობს დროის მონაკვეთში განსაკუთრებით მნიშვნელოვანი დანადგარებისა და ხელსაწყოების რეცხვას და სადეზინფექციო საშუალებით დამუშავებას. ასევე, აღსანიშნავია, რომ სარეცხ-სადეზინფექციო საშუალებების კონცენტრაცია გაიზარდა დასაშვებ მაქსიმალურ ზღვრამდე, რაც გულისხმობს დაბინძურების რისკების გამორიცხვას.
ყველა რესტორანში მიმდინარეობს პირადი ჰიგიენისა და სისუფთავის კონტროლი „ვენდისა“ და „დანკინის“ საერთაშორისო სტანდარტების სრული დაცვით. აღსანიშნავია ის განსაკუთრებული ღონისძიებები, რასაც ვენდი და დანქინი მიმართავს უსაფრთხო გარემოს შესაქმნელად:
„ვენდის“ ხარისხის უზრუნველყოფის სამსახური ინფორმირებულია მიმდინარე მოვლენებთან დაკავშირებით და მუდმივ მზადყოფნაშია, რომ საჭიროების შემთხვევაში განახორციელოს დამატებითი ქმედითი ღონისძიებები“, - ნათქვამია განცხადებაში.